Vil du jobbe hos oss?

Vi har ledige undervisningsstillinger ved avdeling medier og kommunikasjon, og ledige stillinger som fagarbeider/elevassistent

Vi søker etter deg som kan bringe fram det beste i elevene, både faglig og sosialt. Du er raus og selvstendig, setter elevens mestring og læringsmiljø i sentrum og bidrar til å utvikle et skolefellesskap som bygger på felles verdier. Du blir en del av et fremoverlent profesjonsfelleskap med tverrfaglig samarbeid og et inkluderende arbeidsmiljø.

Medier og kommunikasjon
Søknadsfrist 25. mai 2020

Inntil 100% fast stilling for det studieforberedende utdanningsprogrammet medier og kommunikasjon. Vi søker primært en lærer med bakgrunn fra TV-bransjen og helst innen flerkameraproduksjon. Du har god kjennskap til bransjestandarder og relevante verktøy. Det er en fordel om du har kjennskap til, eller erfaring fra design for digitale medier eller film/foto.

Inntil 50% midlertidig stilling for skoleåret 2020/2021 innen fagområdene; studieforberedende medier og kommunikasjon og yrkesfagene informasjonsteknologi og medieproduksjon og IKT-servicefag. Vi søker etter lærere med bakgrunn fra IT-bransjen. Du har god kjennskap til bransjen og relevante verktøy. Det er en fordel om du har kjennskap til, eller erfaring fra design for digitale medier, koding, programmering og nettverk.

Elevassistent (fagarbeider)
Søknadsfrist 21. mai 2020

Vi har ledig inntil en fast og to midlertidige stillinger for skoleåret 2020/2021 i 89 prosent som elevassistent/elevveileder med tiltredelse 10. august 2020. Stillingen følger skoleåret og fastsatte planleggingsdager. Vi søker etter deg som er engasjert i ungdom og er en teambuilder som har fokus på et positivt fellesskap hvor man bygger hverandre opp.

Du søker elektronisk på Viken Fylkeskommunes stillinger via viken.no

Publisert 13. mai 2020, oppdatert 19. mai 2020.