Skolestart tidligst 12. mai

Åssiden videregående skole åpner igjen neste uke, og vi ønsker alle elevene våre velkommen tilbake. Vi trenger litt tid til å planlegge gjenåpning av skolen i henhold til smittevernregler. Mandag 11. mai er derfor satt av til planleggingsdag for ansatte for organisering av hvordan skolen skal gjenåpnes.

Elevene har fri mandag 11. mai
Elevene skal møte på skolen igjen tidligst tirsdag 12. mai. Oppdatert informasjon vil komme på hjemmesiden i løpet av mandag.

Les gjerne smittevernveilederen for ungdomsskoler og videregående skoler.

Skoleskyss
Skoleskyss vil gå som normalt men med redusert kapasitet grunnet hensyn til smittevern. Les mer om skoleskyss på hjemmesiden til Viken.

Matpakke
Kantinene er foreløpig ikke i ordinær drift. Elever må derfor ha med seg matpakke når de kommer tilbake på skolen. Nærmere informasjon om når kantinene åpner igjen kommer.

Publisert 8. mai 2020, oppdatert 8. mai 2020.