Skolen åpnes gradvis fra mandag 27. april

Oppdatert 8. april.

I går bestemte regjeringen at vi fra og med den 27. april skal åpne Åssiden vgs igjen for elever i Vg2 og Vg3 yrkesfag. Begrunnelsen er at disse elevene er avhengige av verksteder og utstyr som de ikke har hjemme for å gjennomføre opplæringen. I praksis betyr dette at skolene skal gi denne elevgruppen tilgang til verksteder og gi programfagopplæringen på skolen.

Det blir utviklet konkrete retningslinjer for hvordan vi kan drive forsvarlig ift smitte. Retningslinjene skal være klare til 16. april og vil bestemme hvordan vi skal organisere opplæringen på skolen.

Hva betyr det for deg som elev?

• I første omgang videreføres hjemmeskole for alle elever fra tirsdag 14. april til og med fredag 24. april. Du skal på tirsdag logge deg på etter avtalt tidspunkt med din lærer.
  • I løpet av uke 17 kommer vi med konkret informasjon om hvem som skal møte på skolen når og under hvilke forutsetninger.

Nå er det påskeferie!

I mellomtiden ønsker vi alle en god påskeferie, pass på deg selv og dine. Og husk: Det blir bra igjen!

Publisert 8. april 2020, oppdatert 8. april 2020.