Vi søker etter ny kollega på elektrofag, er det deg?

Vi har ledig en fast stilling fra 01.08.2019

Vil du bli en del av vårt gode arbeidsmiljø?

Vi er mer enn 250 engasjerte kollegaer som har som felles mål å drive opplæring slik at alle elevene skal glede seg til å gå på skolen hver dag.

Fra 1. august 2019 har vi følgende stilling ledig:

Vi søker etter en lærer i 100 prosent fast undervisningsstilling og med forbehold om ledighet mulig også en instruktørstilling ved avdeling for elektrofag. Vi søker etter deg som kan bringe fram det beste i elevene, både faglig og sosialt.

Personlige egenskaper vektlegges høyt. Du er raus, teamorientert og selvstendig, setter elevens læring og læringsmiljø i sentrum og bidrar til å utvikle et skolefellesskap som bygger på felles verdier.

Du har fagbrev innenfor elektro og/eller annen relevant utdanning, gjerne undervisningserfaring og ønsker å utvikle en relevant og praksisnær opplæring i samarbeid med dine kolleger.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 09.06.2019

Søk på stillingen via bfk.no

Publisert 22. mai 2019, oppdatert 22. mai 2019.