Sommerjobbmessen 2019

Mer enn 350 elever deltok på sommerjobbmessen tirsdag 25.mars. Det var første gang en slik messe ble arrangert, og tilbakemeldingene er strålende! I forkant av sommerjobbmessen deltok også flere elever på søknads/CV- verksted.

Tirsdag 12.mars ble sommerjobbmessen 2019 arrangert i Aula på Åssiden videregående skole.

Sommerjobbmessen skapte en direkte møteplass mellom elevene som arbeidssøker og arbeidsgivere med ledige sommerjobber. 

I forkant av messen var det satt opp to CV/søknads-verksted i regi av NAV v/Line Dahl og Ragne Bermingrud på Åssiden videregående skole. Her ble elevene oppfordret til å møte opp med egen PC for å få veiledning i hvordan skrive CV og søknad for å stå godt forberedt til sommerjobbmessen. 

På messen fikk elevene anledning til å presentere seg for aktuelle arbeidsgivere til sommerjobb/ekstrajobb, som stod klar til å ta imot deres CV. 

Aktører tilstede på messen var Sector Alarm, Nedre Eiker Kommune HSO, Manpower, Partner 1, Maxburger, Burger King, Plantasjen Mjøndalen, Kiwi, Ungdomstorget Drammen, Papirbredden Karrieresenter, LO-Sommerpatruljen, Skatteetaten og Røde Kors ungdomslag Drammen. I tillegg hadde NAV selvsagt også en stand for jobbprat!Det var god stemning på messen, mange elever hadde fine samtaler med aktuelle arbeidsgivere og fikk levert CV. 

 Messen åpnet for mye god dialog, og eksterne aktører fikk muligheten for å sikre rask rekruttering av motiverte og arbeidsvillige ungdommer.

"Elevene er med dette ett steg nærmere sommerjobb/ekstrajobb. Rundt 350-400 elever besøkte messen og tilbakemeldingene i etterkant er meget positive. Det er første gang en slik messe har vært arrangert. Vi håper på gjentakelse neste år også, da med enda flere arbeidsgivere" sier Line Dahl, NAV-veileder på Åssiden videregående skole.

 

Vi takker alle for et veldig godt samarbeid!


Publisert 25. mars 2019, oppdatert 25. mars 2019.