Skolestart onsdag 17. august

Her kan du lese mer om hvor og når du skal møte på første skoledag.

Alle ungdomselever starter onsdag 17. august.

• Alle videregående kurs (VG2 og VG3) møter kl. 10.00.
  • Alle nye elever (VG1 og AOA/innføringsklassen) møter kl. 12.00.

De fleste elever skal møte direkte i egen avdeling, last ned kart over skolens bygninger her! Vi publiserer oppdatert ny informasjon om oppmøtested før skolestart i august.

Vi legger opp til at de fleste VG1-elever skal ha oppstartssamtale sammen sine foresatte og med kontaktlærer allerede tirsdag 16. august. Det kommer eget invitasjonsbrev i posten til disse oppstartsamtalene. Alle skal ha tilbud om oppstartsamtale i løpet av kort tid etter skolestart.

Det blir avdelingsvis foreldremøte for foresatte på VG1 tirsdag 6. september. Innkalling til dette møtet kommer senere.

Fått skoleplass?

Hovedinntaket er klart i begynnelsen av juli, du må bekrefte skoleplassen på www.vigo.no

Søk utstyrsstipend på nettet

Har du ungdomsrett, kan du søke om utstyrsstipend fra Lånekassen så snart du takker ja til opptaket. Stipendet får du uansett hvor mye foreldrene dine tjener.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Publisert 6. juli 2016, oppdatert 11. august 2016.