Informasjonsdag i avd. helse- og oppvekstfag

Hudpleier-, apotektekniker- og tannhelsesekretær sprer viktig informasjon.

Tirsdag 24. januar arrangerte hudpleier-, apotektekniker- og tannhelsesekretær på Helse- og oppvekstfag informasjonsdag for rådgivere fra ungdomskolene.

Åssiden videregående skole er den eneste skolen i Buskerud som tilbyr VG2 helseservice, hudpleier-, apotektekniker- og tannhelsesekretærlinje, og elever har tidligere uttrykt hvor viktig det er at de får informasjon om alle tilbud som finnes. Hudpleierlinjen har dessuten de siste årene hatt hospitanter fra andre skoler, som har hatt ønske om mer informasjon om utdanningen og yrkesmuligheter inn hudpleieryrket.

På oppfordring fra elevene arrangerte derfor Helse- og oppvekstfag en informasjonsdag. For å engasjere de fremmøtte holdt elevene presentasjoner, og imponerte med sitt engasjement og genuine interesse for utdanningene sine. De fikk også klart fram hvilke yrkesmuligheter som finnes.

Etter informasjonen fikk rådgiverne profesjonelt utført hudpleiebehandling og manikyr, og på vei hjem fikk de med seg noen tann- og munnpleieprodukter.

Publisert 29. januar 2017, oppdatert 30. januar 2017.