Hilde, verdens beste programleder i Yrkes-NM 2017

 

MK-lærer Hilde Hummelvoll var naturligvis arrangørenes førstevalg til programleder når Yrkes-NM 2017 skulle gjennomføres med direktesendinger fra hele landet i uke 17.

Dette er en storsatsning fra World Skills Norway, en ideell organisasjon som jobber for å høyne status og interesse for yrkesutdanning. Bak denne står blant annet Utdanningsdirektoratet, NHO, LO og KS.

- Jeg syntes det var veldig artig å bli spurt om å lede denne sendinga. Her får jeg virkelig kombinert mitt engasjement for yrkesfag og erfaring som programleder. Det siste trengs, for dette er en to og en halv times direktesending som blir streamet. Jeg måtte jo le da de spurte, for det hadde kanskje passet bedre med en noe yngre person til å lede dette, men jeg trøster meg med at jeg blir den eldste i sendinga.

Det var mange unge fjes både i studio hos meg i Oslo, og ikke minst i Trondheim, Lillehammmer og Hamar hvor konkurransene ble avholdt. Og der var det unge reportere i sving.En av dem var Karoline Lunde som var medieeleven min på Åssiden for tre år siden. Nå er hun i full gang med journaliststudier i Tronheim og skal altså ta Yrkes-NM på pulsen som reporter. Det synes jeg er skikkelig moro, avslutter Hilde Hummelvoll.

 

 


Publisert 28. april 2017, oppdatert 28. april 2017.