Gave verdt kr. 800.000,-

Gaven er en Ford Focus RS, 2016 modell, med mer enn 400 hestekrefter!

I dag ble den høytidelige overrekkelsen av en helt spesiell gave markert i avdeling for teknikk- og industriell produkjon (TIP).

- Skolen har fått en helt ny bil av et spesielt kaliber. Det er en Ford Focus RS, 2016 modell, med mer enn 400 hestekrefter. Bilen som er en firehjulstrekk med egen sladde/drifteknapp, har en listepris på hele kr. 800.000,- forteller faglærerne og avdelingsleder Roy Hagen fornøyd.

Det er If-forsikring som har gitt denne generøse gaven til Åssiden vgs. Alle elever og lærere i de ulike bilfag-klassene var med under markering. - Ved å få tilgang til så flott og kostbart utstyr, vil både lærere og elever lære om det nyeste av teknologi innen bil. Dette er også fantastisk for rekruttering til fagområdet, forteller faglærer Espen Fornes Berg.

Det er ikke unikt at Åssiden vgs sponses av aktører i privat næringsliv når det kommer til dyrt undervisningsutstyr. - Vi oppfatter at vi er en god samarbeidspartner for næringslivet i regionen og at de flotte gavene er en bekreftelse på det, understreker rektor Ann-Mari Henriksen.

Vi er stolt, vi  er gla' over alt det flotte utstyret på Åssia!

Publisert 14. september 2016, oppdatert 14. september 2016.