Fjerde Åsskar-utdeling nærmer seg: Storsuksessen ÅSSIAWARDS arrangeres 15. mars 2018.

 

- Dette er en feiende flott prisutdeling hvor vi får vist frem hva kreative elever på medier- og kommunikasjon ved Åssiden videregående er i stand til å lage, forteller representanter for arrangørene; elev Charlotte Pøhner Thorbjørnsen og faglærere Hilde Hummelvoll og Arne Rostad.   

Det er satt opp ti forskjellige kategorier hvor elevene kan sende inn arbeider de lager på skolen. Vi kårer for eksempel det beste produktet innen foto, film, grafisk design, lyd og tekst. Arbeidene vil bli vurdert av profesjonelle juryer som består av eksterne fagfolk innen de forskjellige feltene.

- Det er elvene selv som lager og gjennomfører hele eventet – alt fra programledelse, produksjon av vignetter og introduksjonsfilmer til scenografi, lyd og lys. Showet blir lagt opp i Gullruten-stil med kule presentasjoner på storskjerm, band og kjente prisutdelere. Tidligere har for eksempel fylkesmann Helen Bjørnøy, Nadia Hasnaoui, Per Sunnes og Håvard Lilleheie har kastet glans over showet gjennom å dele ut priser.


Vinnerstatuetten vinner heter selvfølgeilg "Åsskar". På showet vil det være omkring 400 ungdommer, foreldre, samarbeidspartnere og sponsorer i salen. Siden vi innvier skolens splitter nye aula, regner vi også i år med god pressedekning. 

Velkommen til show!!


Publisert 26. januar 2018, oppdatert 27. januar 2018.