ÅSSIAWARDS for tredje gang

Gull, glitter, eventyr og spenning er kun åtte dager unna.

Medier og kommunikasjon arrangerer ÅSSIAWARDS for tredje gang i år. Eventet går av stabelen 30. mars – og du kan komme og se!

ÅSSIAWARDS er en feiende flott prisutdeling der målet er å lage et show der elevene får øvd på å lage et profesjonelt event med 350 betalende publikummere. I år går elevene for å toppe alt som er gjort tidligere, og lage det beste showet noensinne.

I glitrende Gullruten-stil med to programledere, kule presentasjoner på storskjerm, husband og underholdningsinnslag skal det deles ut viktige priser til elevene på medialinja, frisørlinja og hudpleielinja på Åssiden videregående skole.

Nytt av året er nemlig at hudpleie- og frisørlinjene er med på å heve kvelden til et nytt nivå. Dette tverrfaglige samarbeidet er med på å framheve enda flere av de dyktige elevene på Buskeruds mest spennende skole.

Det er satt opp forskjellige kategorier hvor elevene sender inn arbeider de lager på skolen. Her vil for eksempel det beste produktet innen foto, film, grafisk design, lyd og tekst, aftensminke og hår kåres. Lærerne på skolen har sett titalls inspirerende arbeider, som nå er silt ut og sendt videre til en jury. Denne juryen består av eksterne fagfolk innen de forskjellige feltene. Statuetten elevene vinner heter selvfølgelig Åsskar!

Elevene har jobba hardt over lang tid med å komme i mål med manus, design, økonomi, sponsorer og alt som hører en helaften til. Nå gjenstår den tøffeste biten, nemlig oppkjøringa. Elevene er klare - er du?

Festkvelden arrangeres på Union scene 30. mars. Snakk med en MK-elev og skaff deg billett. Dette showet vil du ikke gå glipp av!

Publisert 22. mars 2017, oppdatert 22. mars 2017.