Tre nominasjoner i nasjonal filmkonkurranse

MK-elever fra Åssiden med nominasjoner både til beste musikkvideo og beste filmmanus.

- Også i 2016 deltar vi med  filmer i den etablerte Amandus filmfestival. Vi er nominert med med musikkvideoen ”Elsa og Emilie RUN”. Denne filmen er produsert av VG2 elevene Guro Sørli, Marte Caspersen, Ingrid Brevik, Mads Rønning og Fredrik Blekstad i årets filmprosjekt. I tillegg har vi to nominerte i manuskonkurransen forteller filmlærerne Arne Rostad og Kyrre B. Haakaas begeistret.

Begge de to nominerte i manuskonkurransen er VG1 elever, det er Laura Mohamedsdatter Zayan (1MKB) og Markus Skaane (1MKA). Manus skal nå bli til film og elevene er derfor opptatt med storyboard, filming og redigering disse ukene før påske.

Laura og Markus gleder seg til filmfestivaluke på Lillehammer 5.  til 7. april. Der skal de, sammen med VG2 og filminteressert ungdom fra hele landet delta på årets Amandusshow der vinnerne kåres.

Les mer om filmfestivalen her!

Publisert 12. mars 2016, oppdatert 12. mars 2016.