Lærerstillinger ledig!

Vil du jobbe i Buskeruds mest spennende skole? Vi søker etter lærere både i fellesfag og programfag.

Åssiden videregående skole trenger lærere på følgende fagområder:

Kroppsøving:

• Inntil 100 prosent midlertidig stilling i kroppsøving for skoleåret 2016-17

Kvalifikasjoner: Skolen ønsker søkere med høyere idrettsfaglig utdanning som kan dekke kroppsøving på alle trinn. Vi har også kontinuerlig behov for tilkallingsvikarer.

Fellesfag språk/samfunnsfag:

Vi har ledige undervisningsstillinger i norsk, engelsk og samfunnsfag for elever i yrkesfaglige utdanningsprogram:

• 100 prosent fast stilling
  • 200 prosent midlertidige stillinger for skoleåret 2016-17

Kvalifikasjoner: Skolen vektlegger breddekompetanse og lærere som dekker flere fagområder blir foretrukket. Det er også en fordel med formal- eller realkompetanse i undervisningen av elever med minoritetsbakgrunn.

Realfag:

Skolen har ledig undervisningsstillinger i matematikk og naturfag for elever i yrkesfaglige utdanningsprogram:

• Inntil 100 prosent fast stilling
  • 100 prosent midlertidig stilling for skoleåret 2016-17

Det er også interessant for skolen å få søkere som er interessert i korte vikariater eller timer etter timeavtale.

Utdanningsprogram for design og håndverk (DH):

• Inntil 52 prosent fast stilling innen fagområdet interiør og utstillingsdesign

Felles for alle som søker jobb på Åssiden vgs: Vi søker deg som er har et positivt menneskesyn som kommer til syne gjennom tydelige, ærlige og konsekvente holdninger. I tillegg til å være en tydelig og god klasseleder, ønsker vi deg som både vil og kan bidra til en arbeidsform som bygger på samarbeid med elever og kollegaer i en hektisk hverdag.

Les mer om hvordan du søker her!

Publisert 26. februar 2016, oppdatert 26. februar 2016.