Haglebu 2015

Årets høydepunkt! VG3-elever og ansatte på fjelltur til Haglebu.

Tradisjonen tro har alle skolens VG3-elever vært på fjelltur til Haglebu. Dette skjedde i tidsrommet 21-23 september. Fordelt på to dager deltok rundt 150 fra almenn påbygg, medier- og kommunikasjon, Interiørfag og helse- og oppvekst. Turen gikk fra Sloko til Kokken og videre til Fagerfet, over Haglebunatten og ned til Haglebu.

Faglig relevant

Faglig er turen knyttet til ulike læreplanmål fra kroppsøvingsfaget, blant annet hovedområdet friluftsliv, som sier at det er et mål for opplæringen er at eleven skal kunne planlegge, gjennomføre og vurdere turopplegg med kart og kompass som hjelpemiddel. Den årlige turen skal også styrke samholdet og felleskapsfølelsen mellom alle VG3-klassene det siste krevende skoleåret på Åssiden vgs.

Se flere bilder fra den flotte turen på skolens Facebook-side, den finner du her!

Publisert 22. september 2015, oppdatert 24. september 2015.