Yrkesmesse for elektrofag

Det er et hav av valgmuligheter innen elektrofaget. Derfor inviterer avdelingen til egen yrkesmesse 21. januar.

Både 10. klassinger og elever på vg1 og vg2 elektro er invitert. Og selvfølgelig foreldrene deres.

Mange muligheter

- Elevene våre har så mange ulike fagbrev å velge blant, og da er det viktig med god informasjon mener initiativtagerne til messen, Lasse  Dalby og Harry Hamming. De er begge faglærere på elektrofag og er travelt opptatt med å planlegge arrangementet som går av stabelen

onsdag 21. januar kl. 15 – 19.

- Elever ved andre studieretninger er også velkommen, påpeker Hamming og forklarer at det er mange kryssløp mot bl.a. IKT servicefag, Automasjon og Kulde og Varmepumpeutdanningen.

Bransjetreff

Parallelt med messen vil det også være et bransjetreff.

- Vi har invitert alle installatørene i Drammen. Det er viktig at de som tar imot lærlinger fra oss vet hva vi holder på med og ikke minst være i dialog med dem om hva slags kompetanse de trenger, forklarer Lasse Dalby.

I tillegg til bedrifter, vil også opplæringskontor innen de forskjellige fagretningene være representert. Også et par høyskoler kommer for å presentere y-veien til høyere utdanning. .

Alt foregår i A-bygget og messeområdet er i skolens nye aula. Det legges også til rette for korte forelesninger i rommene rundt.

Yrkesmessen åpnes av rektor Ann-Mari Henriksen kl. 15.

Publisert 19. januar 2015, oppdatert 24. januar 2015.