Testet frisørfaget

28 vg1-elever fra Kongsberg og Sande kom til Åssiden og fikk testet ulike frisørfaglige teknikker med vg2-elevene som veiledere.

- Dette var bra! Jeg har allerede bestemt meg for å søke vg2 frisørfag på Åssiden, men nå fikk jeg se mer hva det går ut på og oppleve miljøet. Jeg er enda sikrere på valget nå, forteller Helene Ødegård som går vg1 Design og håndverk på Kongsberg videregående skole.

Det ble en travel dag for vg2-elevene ved Åssiden som skulle veilede ikke mindre enn 28 potensielle søkere fra de videregående skolene i Sande og Kongsberg. Fordelt på ulike stasjoner med temaer fra føning av hår til farging av øyebryn, fikk de videreformidlet egen kunnskap og fortalt om utdanningen og skolen.

Publisert 30. januar 2015, oppdatert 19. juni 2015.