Åpner restaurant på skolen

Hver onsdag kan du kjøpe hjemmelaget middag i restauranten i F- bygget.

Forrige onsdag åpnet 13 elever på vg2- Restaurant- og matfag et serveringstilbud i F-bygget. Restaurant Temporada har som mål å serverer kjapp, sunn og billig mat av god kvalitet til gjester i nærområde. De tilbyr alt fra husmannskost til spennende internasjonal mat.

Populære kjøttkaker

- Det gikk kjempebra den første dagen og vi sitter vel igjen med et overskudd på 700 kroner, forteller Jostein Christiansen som er kontaktperson for restauranten.

- Kjøttkakene solgte i alle fall veldig bra, skyter Håvard Presberg inn og forteller at de også serverte hjemmelaget pasta carbonara. Og da er selvfølgelig også pastaen hjemmelaget!

Learning by doing

- Vi ønsker å servere kundene god mat av høy kvalitet, forteller Christiansen videre. Målet for alle de 13 elevene er å lære ved å gjøre.

- Det er stor forskjell på å lage mat til seg selv og å lage mat for salg. Man er mye mer konsentrert på kjøkkenet når man lager mat til andre, forklarer Martin Tangen. Jostein Christiansen innrømmer at han drømmer om å kunne starte sin egen restaurant en vakker dag.

- Jeg vet det er vanskelig å åpne egen bedrift, men nå får vi i alle fall kjenne litt på hva det innebærer.

Restauranten er åpent fra kl 11.00- 13.00 på onsdager.

Adresse: Betzy Kjelsbergs vei 267, 3028 Drammen, Åssiden videregående skole, Bygg F

Du kan ringe og bestille bord eller bestille catering på 98843075 (Man-Fre 09.00-14.00) eller sende mail til:

tempor...@outlook.com

Kontaktperson: Jostein Christiansen

Følg bedriften på instagram: TemporadaUB

Lik dem på facebook: Facebook.com/ Temporada UB

Publisert 3. november 2014, oppdatert 24. januar 2015.