Skolestart onsdag 19. august

Her kan du lese hvor og når du skal møte til skolestart i august.

• Alle videregående kurs (VG2 og VG3) møter kl. 10.00
  • Alle VG1-elever møter kl. 12.00

I år skal de fleste elever møte direkte i egen avdeling, last ned kart over skolens bygninger her! Unntaket er avdeling for teknikk- og industriell produksjon (TIP) som skal ha opplæringen i leide lokaler på Gulskogen i det tidligere SB-verkstedet, dette pga totalrenovering av bygg E. Adressen der er Sundlandveien 15.

Oppstartssamtaler for elever og foresatte

Vi legger opp til at de fleste VG1-elever skal ha oppstartssamtale sammen sine foresatte og med kontaktlærer allerede tirsdag 18. august eller onsdag 19. august. Det kommer eget invitasjonsbrev i posten til disse oppstartsamtalene.  Alle skal ha tilbud om oppstartsamtale i løpet av kort tid etter skolestart. Det blir også et felles foreldremøte for foresatte på VG1 mandag 31. august. Innkalling til dette fellesmøtet kommer senere. Last ned skjema for oppstartsamtale her!

Oppdatert informasjon blir lagt ut på skolens offisielle Facebook-side, vi anbefaler derfor både elever og foresatte til å like siden vår; https://www.facebook.com/pages/%C3%85ssiden-videreg%C3%A5ende-skole/1550475008569405?fref=nf

Fått skoleplass?
Husk å bekrefte skoleplassen på www.vigo.no

Søk utstyrsstipend på nettet
Hvis du du ungdomsrett, kan du søke om utstyrsstipend fra Lånekassen så snart du takker ja til opptaket. Stipendet får du uansett hvor mye foreldrene dine tjener.

Skoleruta for neste skoleår finner du her!

Publisert 6. juli 2015, oppdatert 17. august 2015.