Skolestart mandag 18. august

Oppdatert 18. aug. kl. 07.10: Alle elever skal møte på skolen for registrering mandag. To klasser mister oppstartsamtale i dag.

For elever uten kontaktlærer på grunn av streik vil det kun være en administrativ registrering som gjennomføres mandag 18. august.

• Forberedende kurs for minoritetsspråklige (AOA) møter kl. 12.00
  • VG1 møter kl. 12.00
  • VG2 og VG3 møter kl. 10.00

De fleste skal møte direkte i sin egen avdeling, og du kan laste ned kart over skolens bygninger  her! Unntaket er VG2-klassene i avdeling for elektrofag: elever som skal gå på VG2 el-energi, VG2 IKT-servicefag, VG2 data og elektronikk og VG2 kulde- og varmepumpeteknikk møter i aulaen i bygg A.

To klasser mister oppstartsamtale

Oversikten nedenfor viser hvilke klasser som IKKE får oppstartsamtaler som planlagt mandag 18. august:

Medier og kommunikasjon (MK): følgende klasser mister oppstartsamtale mandag 18. august:

• Klasse 1MKA
  • Klasse 1MKB

Informasjon viktig

- Vi publiserer oppdatert informasjon om konsekvenser av streiken på skolens hjemmeside hver morgen senest kl. 06.30. Alle bes derfor om å følge med der, sier rektor Ann-Mari Henriksen.

Publisert 17. august 2014, oppdatert 24. januar 2015.