Lekker Lokkemat

RM-elevene byr på mye snadder i utsalget sitt hver fredag.

Hver fredag kan du kjøpe ferske bakevarer og utvalgte kjøttretter i Restaurant og matfag-elevenes butikk ”Lokkemat”  på baksiden av F-blokka. Utsalget er åpent mellom kl. 10.45 og 13.

Mini-test

Undertegnede ble fristet at alle lekkerbiskenene i utsalget, og kom hjem med en stor pose makroner og skillingsboller. I heimen ventet fem søthungrige ungdommer som gladelig fråtset i godsakene mot å bidra som ”testpanel”.

- Disse skillingsbollene var skikkelig gode! Terningkast fem! Konkluderer Ole Eivin Ovnan.  - Minst, sier kompis Gunbjørn Flatin.

Makronene frister i lekre farger og guttene fra Sigdal fører de rosa og oransje fristelsene forsiktig mot munnen. Silje Andersen. Ola B. Uhlen og Tina Lund smiler lurt og kommenterer at sjokolademakronene minner om brownies. – Og det er positivt. Det mm…´es og smattes. Superlativene lar ikke vente på seg:

- Deilig! Snadder! De er flinke de elevene som lager dette altså! Digg!

Appelsin, bringebær og sjokolademakroner skal rangeres. Tre stemmer for sjokolade, to for appelsin. For bringebærmakronene hadde litt lite smak denne gangen, selv om fargen kanskje var den aller lekreste.

Av Inger Lise Uhlen

Publisert 26. mars 2015, oppdatert 19. juni 2015.