Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe ved Buskeruds mest spennende skole? Se hvilke stillinger som er ledige fra høsten.

Åssiden videregående skole er en av Buskeruds største skoler med åtte yrkesfaglige studieprogram og ansvaret for voksenopplæringen OPUS i Drammensregionen. Totalt har vi rundt 1600 elever og  250 ansatte. Har du lyst til å være med på laget og jobbe ved Buskeruds mest spennende skole? 

Fra høsten trenger vi:

 

Lærere i elektrofag: En fast og en midlertidig 100% undervisningsstillinger. Aktuelle fagområder er IKT Driftsfag, data og elektronikk, automasjon. Les mer om stillingen på bfk.no.

Kontaktperson: avdelingsleder Tom-Egil Gulbrandsen tlf: 91598445

 

Lærer innen Teknikk og industriell produksjon: En fast 100% undervisningsstilling. Aktuelle fagområder er reparasjon/vedlikehold, pneumatikk og hydraulikk, grunnleggende elektro og grunnleggende DAK, maskinering og sveising/platearbeid. Les hele stillingsutlysningen på bfk.no

Kontaktperson: Avdelingsleder Roy Hagen tlf: 90626117.

 

Lærere i norsk, engelsk, samfunnsfag: En fast og fire midlertidige stillinger knyttet til undervisning i norsk, engelsk og samfunnsfag for elever i yrkesfaglige utdanningsprogram. Skolen legger vekt på breddekompetanse, og lærere som dekker flere fagområder blir foretrukket. Det er også en fordel med formal eller realkompetanse i undervisning av elever med minoritetsbakgrunn. Les hele stillingsutlysningen på bfk.no.

Kontaktperson: Fagkoordinator Eva Beate Dahle tlf: 99000833

 

Lærere i Helse og oppvekstfag: 50% fast og inntil 150% midlertidige undervisningsstillinger. Bakgrunn som sykepleier med pedagogisk utdanning eller lærer med hjelpepleierutdanning og bred praksis, er ønskelig. Deler av midlertidig stilling knyttes til Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag og her vil bakgrunn som førskolelærer eller faglærer med barne- og ungdomsarbeiderbakgrunn være ønskelig. Les hele stillingsutlysningen på bfk.no.

Kontaktperson: Avdelingsleder Lise Frodesen tlf: 99529483

 

Lærere i Bygg og anleggsteknikk: Inntil to faste undervisningsstillinger. Bakgrunn innen VVS og blikkenslager er spesielt ønskelig. Les mer om stillingen på bfk.no.

Kontaktperson: avdelingsleder Morten Chr. Nilsen tlf: 41470347.


Publisert 6. mars 2015, oppdatert 19. juni 2015.