Konsekvenser av streik – fredag 15. august

Oppdatert 15. august kl. 06.20: Mange planlagte oppstartsamtaler utgår fredag 15. august fordi kontaktlærer er tatt ut i streik.

Det ble sendt ut invitasjoner per brev til oppstartsamtaler med kontaktlærer for mange elever og foresatte i uke 32. De fleste oppstartsamtalene går som planlagt.

Oversikten nedenfor viser hvilke klasser som IKKE får oppstartsamtaler som planlagt fredag 15. august:

Bygg- og anleggsteknikk (BAT): følgende klasser mister oppstartsamtale fredag 15. august:

• Klasse 1BAD
  • Klasse 1BAE
  • Klasse 2BYD
  • Klasse 2TTA

Helse- og oppvekstfag (HO): følgende klasser mister oppstartsamtale fredag 15. august:

• 1HSB
  • 1HSC
  • 1HSG

Medier- og kommunikasjon (MK): følgende klasser mister oppstartsamtale fredag 15. august.

• 1MKA
  • 1MKB

Restaurant- og matfag (RM): følgende klasser mister oppstartsamtale fredag 15. august.

• 1RMA
  • 1RMB
  • 1RMC
  • 1RMD
  • 2KSA
  • 2KSB

Teknikk- og industriell produksjon (TIP): følgende klasser mister oppstartsamtale fredag 15. august:

• 1TPB

Allmennfaglig påbyggingskurs: kun 15 elever skal ha oppstartsamtale fredag 15. august.  Alle som skal møte har fått telefonisk beskjed om dette fra kontaktlærer.

Vi kommer tilbake til evt. nye tidspunkt for oppstartsamtaler etter at arbeidskonflikten er avsluttet.

Publisert 14. august 2014, oppdatert 24. januar 2015.