Konsekvenser av streik - tirsdag 19. august

Oppdatert 19. aug. kl. 06:20: All undervisning utgår i fire utdanningsprogram i dag. Fire avdelinger gjennomfører undervisning der det er lærere tilgjengelig etter timeplan.

Det gjennomføres ingen undervisning for elever i følgende kurs tirsdag 19. august:

Avdeling

Konsekvens for elevene

Design- og håndverk (DH)

: All undervisning utgår

Medier og kommunikasjon (MK)

: All undervisning utgår

Restaurant og matfag (RM)

Allmennfaglig påbyggingskurs

: All undervisning utgår

Noe undervisning gjennomføres i følgende kurs:

Avdeling

Konsekvens for elevene

Bygg- og anleggsteknikk (BAT)

En god del undervisning vil gjennomføres som vanlig. Følgende klasser har IKKE undervisning tirsdag 19. august:

• Klasse 1 BAD
  • Klasse 1 BAE
  • Klasse 2 BYD

Elektrofag (EL)

• Klasse 1ELB
  • Klasse 2ELB

Helse- og oppvekst (HO)

• Klasse 1 HSB
  • Klasse 1 HSC
  • Klasse 1 HSG

Teknikk og industriell produksjon (TIP)

• Klasse 2 KJA

Klasser mister oppstartsamtale

Oversikten nedenfor viser hvilke klasser som IKKE får oppstartsamtaler som planlagt tirsdag 19. august:

Design og håndverk (DH): følgende klasser mister oppstartsamtale tirsdag 19. august:

• Klasse 1DHA
  • Klasse 1DHB
  • Klasse 1DHC
  • Klasse 2IUA
  • Klasse 2FRA
  • Klasse 2FRB

Informasjon viktig

- Vi publiserer oppdatert informasjon om konsekvenser av streiken på skolens hjemmeside hver morgen senest kl. 06.30. Alle bes om å følge med der, sier rektor Ann-Mari Henriksen.

Publisert 18. august 2014, oppdatert 24. januar 2015.