Hjelper deg med interiørtips

Vg2-elevene på interiør og utstillingsdesign trenger oppdrag som interiørkonsulenter, og du kan få gode tips helt gratis!

Har du oppussingsplaner på gang, kan du passe på å få kvalifiserte råd fra vg2-elevene på Interiør og utstillingsdesign. De trenger nemlig praksis og som interiørkonsulenter – og byr på gode tips helt gratis.

- Dette skal i utgangspunktet skje på fredager i faget ”prosjekt til fordypning” i mai og juni, forklarer fag- og kontaktlærer Siv Heidi Hansen.

Elevene kan gi råd om du skal pusse opp privatboligen, hytta eller offentlige rom.                    - Det våre elever er ekstra gode til, er å finne riktig stil, skryter Hansen.

Elevene lager moodboard som viser en stemning, og de gjør en funksjonsanalyse med farge- og materialprøver. De kan også lage plantegninger med forslag til møbleringsplan. Tegningene gjøres digitalt og kan presenteres i 3D-format.

Publisert 23. april 2015, oppdatert 19. juni 2015.