Felles foreldremøte for VG1 onsdag 3. september

Det blir både felles og avdelingsvis informasjon. Se her hvor og når du skal møte onsdag 3. sept.

Foreldremøtene gjennomføres i to deler. Alle starter felles i aulaen i bygg A etter følgende plan:

Klokka 18:00:

• Design- og håndverk (DH)
  • Medier og kommunikasjon (MK)
  • Restaurant- og matfag (RM)
  • Teknikk og industriell produksjon (TIP)

Klokka 19.00:

• Bygg- og anleggsteknikk (BAT)
  • Elektrofag (EL)
  • Helse- og oppvekst (HO)

Viktig samarbeid
Foreldremøtene er viktige fordi de legger grunnlaget for godt samarbeid videre i skoleåret og bidrar positivt til elevenes skolegang. Mange foresatte har allerede vært på oppstartssamtale med elev og kontaktlærere, men ikke alle.

- Per i dag har vi 98 ansatte i streik. Vi har merket stor interesse fra foreldre om hva streiken kan bety for elevene også fremover. På foreldremøtet vil vi prøve og besvare de mest aktuelle problemstillingene ut fra hva vi vet da, forteller rektor Ann-Mari Henriksen.

Kart over skolens område kan du laste ned her: http://www.assiden.vgs.no/Kontakt-oss/

Publisert 26. august 2014, oppdatert 24. januar 2015.