Disse damene har betydd mye for skolen

Lise Frodesen, Anneli Karlsen og Inger Johanne Skaar ble takket av under sommeravslutningen.

Disse flotte damene har alle nedlagt en betydelig innsats gjennom mange år for vår skole, sier HR-leder Gunn Kari Bakke. Sammen med rektor Ann-Mari Henriksen holdt hun tale for dem under sommeravsluyningen for personalet.

Inger Johanne Skaar ble i 1976 tilsatt i 100% undervisningsstilling ved Liejordet videregående skole helse- og sosialfag. Fra 1978 – 98 var hun hovedlærer/inspektør/avdelingsinspektørleder/avdelingsleder. Hun har vært tilsatt sammenhengende ved Liejordet/Åssiden vgs siden 1976 – altså i til sammen i 39 år! Slå den!

Lise Frodesen ble ansatt i 1987 i et vikariat som lærer ved Drammen yrkesskole.  Lise går nå av som avdelingsleder ved skolens største avdeling, Avd for helse- og oppvekstfag, hvor hun har hatt ansvar for 39 ansatte og 255 elever. Lise antyder at hun gjerne kommer tilbake til skolen som leksehjelper.

Anneli Karlsrud ble ansatt ved Åssiden videregående skole i 1992 ved kroppsøvingsseksjonen. En yndet lærer som har hatt nedslagsfelt i de fleste av skolens avdelinger. I tillegg til lærerjobben har hun hele denne tiden også vært veileder for lærerstudenter fra Idrettshøyskolen.

Takk for fenomenal innsats alle tre!

Publisert 19. juni 2015, oppdatert 19. juni 2015.