Åssiden leder MatteMaraton

I MatteMaraton 2015 har Åssiden vgs foreløpig løst flest oppgaver av alle!

Både Åssiden videregående skole og Åssiden skole leder på hver sine skoletrinn i årets MatteMaraton. Noen ekstrapremier vanker det også fra skolen.

- De tre elevene som løser flest oppgaver i løpet av mai får to kinobilletter hver, og så er det  pizza til den klassen som i snitt har løst flest oppgaver, forklarer fagkoordinator Line Johnsen

Som faglærer kan hun og kollega Åste Rindal bruke programmet Kikora aktivt i undervisnongen hele året. Lærerne får hele tidene tilbakemelding og rapporter på hvordan elevene ligger ann, og Kikora er slik at elevene får tilbakemelding med en gang om de har regnet rett eller galt, forklarer Johnsen.

- Jeg synes det er mye morsommere å jobbe med matte på data, enn å ha masse bøker å bla i, sier Håkon Delbæk.

MatteMaraton kommer hvert år i mai og har til hensikt å øve opp de grunnleggende ferdighetene slik at eleven er bedre rustet til en evntuelt eksamen i matematikk.

Publisert 13. mai 2015, oppdatert 19. juni 2015.