To lag videre i Tine cup!

To lag fra Vg2 RM ved Åssiden vgs. har i høst tatt seg videre til semifinalen i Tine cup.

Tre mannlige og tre kvinnelige elever i kokkeutstyr

Tine cup er en konkurranse for elever på vg2 Kokk- og servitør i hele landet. I første steg skal elevene sende inn en meny med oppskrifter og fremgangsmåter og ut i fra disse, blir de 8 beste lagene på hele Østlandet tatt ut til regionale finaler.

Lagene som kom videre var:

Two Chefs and the Waiter, som består av Tania Petersen, Helene Z. Wiker, og Maggie Mulasi Kashindi.

Passion fruit,  som består av Martin Karlsen, Nathakorn Janpradub  og Kristoffer Johansen.

Lagene skal konkurrere torsdag 28. november på Vestby videregående skole, for å kvalifisere seg videre til nasjonal finale i Stavanger i februar. Dit skal to lag fra Østlandet. Vi gratulerer lagene og ønsker dem lykke til videre i konkurransen!

Publisert 28. oktober 2013, oppdatert 11. november 2013.