Sto for maten på NHO - konferanse

Elever fra Vg2 Restaurant- og matfag leverte mat til rundt 250 personer under årskonferansen for NHO Buskerud i går.

Fire mannlige kokke-elever

Gjennom Årskonferansen "Læringslivet" 4. mars ønsket Næringslivets Hovedorganisasjon å påvirke den politiske agendaen og sette søkelyset på ungdom, kompetanse og muligheter. I den forbindelse ønsket de å involvere elever i arrangementet. Konferansen ble holdt på Drammen videregående skole, og det var et hundretalls elever fra tre videregående skoler som sto for servering, pynting og vertskap under arrangementet. 

Fra Åssiden vgs var det Vg2 Kokk- og servitør og Matfag som sørget for maten til de rundt 250 deltakerne. 

Det var mengder av delikatesser, og smaksprøver på Åssidens egenproduserte Bratwurst, Weiswurst, røkt laks og røkt skinke, i tillegg til andre produkter som er produsert her på skolen. Det var også flere stander med ungdomsbedrifter fra skolen, bl.a. ytterligere to fra Restaurant- og matfag og én fra Treteknikk. 

En kvinnelig kokk-elev som viser frem bakverk og kaker

Det ble et vellykket samarbeid, og elevene fikk gode tilbakemeldinger.

Les mer om arrangementet og elevdeltakesen på NRK Buskeruds nettsider.

Her kan du se en film fra arrangementet.


Publisert 5. mars 2014, oppdatert 12. juni 2014.