Skolebesøk fra Tyrkia

Mandag 7. april besøkte 15 lærere fra Tyrkia Åssiden vgs.

To elev-representanter sammen med en gruppe lærere

De tyrkiske lærene var her på et tre timers besøk, som del av et EU-prosjekt. De var hovedsakelig fra yrkesfaglige skoler i hjemlandet. Skolebesøket besto av en 2 - timers omvisning på skolens avdelinger og et 60 minutters foredrag ved rektor Ann-Mari Henriksen, hvor hun fortalte de besøkende om Åssiden vgs og det generelle skolesystemet i Norge. Fra en av skolene som var representert, deltok også rektor. Han overrakte vår rektor Ann-Mari en gave til skolen etter foredraget.

Flinke elev-representanter

Under omvisningen fikk lærerne besøke skolens ulike avdelinger sammen med rådgiver og folkehelse-koordinator Cecilie M. Kolstad og fem elev-representanter som hadde et medansvar under skolebesøket. De fungerte som omvisere og tolker, og fremsto som gode representanter både for sin egen avdeling og skolen under ett.

Publisert 8. april 2014, oppdatert 25. juni 2014.