Praksisdager november 2013

Alle 10.- klassinger i distriktet ønskes velkommen til praksisdager på Åssiden videregående skole 11. november, 12. november, 20. november og 21. november 2013.

Vi ønsker alle 10. - klassinger velkommen til praksisdager på Åssiden videregående skole. I løpet av praksisdagen skal du få prøve deg på faglige aktiviteter tilknyttet det utdanningsprogrammet du besøker. Du skal få god informasjon og mulighet til å spørre lærere og elever om det du lurer på. For å få best mulig utbytte av dagen, bør du vite mest mulig om det utdanningsprogrammet du besøker på forhånd, både på skolens hjemmeside og www.vilbli.no

NB: Oppstart er kl 09.00 og avslutning kl 14.00 i alle avdelingene. Alle må møte 15 min før.

Elever som skal besøke avd. for Design og håndverk møter i deres lokaler på gamle Strømsø videregående skole, adr: Tordenskjoldsgt 63.

Du som skal besøke avdelinger som Bygg- og anlegg eller Teknikk- og industriell produksjon bør ta med deg arbeidstøy el.lign.

Programmet for praksisdagene i de ulike utdanningsprogrammene finner du her:

Bygg- og anleggsteknikk

Design og håndverk

Elektrofag

Helse- og oppvekstfag

Restaurant- og matfag

Medier og kommunikasjon

Teknikk- og industriell produksjon

Velkommen til den videregående skolen i Buskerud hvor elevene trives aller best!

Publisert 16. oktober 2013, oppdatert 19. november 2013.