Ledig stilling som driftsoperatør

Vil du jobbe i Buskeruds mest spennende skole? Vi søker driftsoperatør med rørleggerfag.

Skolen har ledig

100 % midlertidig stilling ved driftsavdelingen. Skiftarbeid må påregnes.

Skolen har syv medarbeidere som ivaretar vedlikehold av bygninger, utearealer, drifter dataustyrte anlegg og tekniske installasjoner.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at søkere har fagbrev innen VVS. Erfaring fra sentrale driftsovervåknignsanlegg, og brannvernarbeid er en fordel. Førerkort kl. B er påkrevet, men det er også ønskelig med klasse C1-E og T. Driftsoperatør/vaktmester er en svært viktig person blant skolens elever og ansatte. Vi søker en medarbeider som kan bidra til å være en positiv rollemodell i vårt elevmiljø. Du må være løsningsorientert, selvgående, og ha gode samarbeidsevner. Jobben krever nøyaktighet, fleksibilitet og ryddighet. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingen

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte driftsleder Roger Basserud på telefon 32246160/94870225 eller bygningsansvarlig Kristen Fagerli på telefon 32246243/99529482.

Annet

Lønn og tilsettingsvilkår etter gjeldende lov og avtaleverk. Politiattest av nyere dato må fremlegges ved tilsetting.

Søknadsfrist:  01.11.2013

Les om hvordan du søker her.

Publisert 10. oktober 2013, oppdatert 11. november 2013.