Snart klart for ÅssiAwards!

Det er bare få dager til Åssiawards går av stabelen. Tirsdag 29. april er den store dagen. Årets tema er Hollywood, så her blir det mye glitter og glam!

Tirsdag 29. april kl. 18.00 på Union Scene er det klart for historiens første ÅssiAwards. Dette er en ny prisutdeling som arrangeres av elevene på medier og kommunikasjon her ved skolen, og skal bli en årlig foreteelse.

Arrangementet er åpent for alle interesserte. "Her er alle stjerne, til og med publikum", står det å lese på ÅssiAwards  nettside , hvor du bl.a. kan se hvem som er nominert og kjøpe billetter. Her vil også vinnerne bli presentert etter hvert som de kåres.

Det er kåringer i en rekke klasser, blant annet beste film, lyd, kunst og portrett, illustrasjon og grafisk design. Per Sundnes og Håvard Lilleheie stiller som eksterne prisutdelere.

Kl 13.00 i dag var det "Jippo" på avdeling MK, og da ble bl.a. nominasjonene til Åpen klasse offentliggjort.

Scenevante programledere.

Anders M. Torsrud og Hanna Eftedal (bildet) skal være programledere, sistnevnte steppet inn på et par dagers varsel da opprinnelig programleder Nora Toiviainen ble syk. Både Hanna og Anders sier de gleder seg og syns det blir spennende.

Begge har erfaring fra å stå på scenen fra tidligere. Hanna har spilt i Drammen barne- og ungdomsteater, og Anders har flere ganger vært programleder på humor-sceneshow, og sier at han føler seg hjemme på scenen. De opplever at de har god kontroll. Ikke mye nerver å spore her altså, men som Hanna sier: -Nå blir det noen intense dager med jobbing før vi går på scenen, og selvsagt er det litt premierenerver, men de er gode, og bør være der.

Hele produksjonen er mer eller mindre elevstyrt, og siden kick-off med Per Sundnes i slutten av januar, er det blitt jobbet iherdig. Per Sundnes råd  om alt annet enn flat struktur har blitt tatt til etterretning. Det er blitt plukket ut elever som er eksperter på sine felt - alle gjør det de er best på enten det dreier seg om vignetter, logoer, underholdningsansvar eller filming.

Programlederne berømmer teamet rundt seg. - Vi er så trygge på at alle kan det de driver med. Det er mye av grunnen til at vi bare gleder oss og ser frem til å stå på scenen på tirsdag.

Publisert 25. april 2014, oppdatert 25. juni 2014.