Praksisdager november 2012

Alle 10.- klassinger i distriktet ønskes velkommen til praksisdager på Åssiden videregående skole 12. november, 13. november, 21. november og 22. november 2012.

• Av Else Dahl

Vi ønsker alle 10. - klassinger velkommen til praksisdager på Åssiden videregående skole.

I løpet av praksisdagen skal du få prøve deg på faglige aktiviteter tilknyttet det utdanningsprogrammet du besøker. Du skal få god informasjon og mulighet til å spørre lærere og elever om det du lurer på. For å få best mulig utbytte av dagen, bør du vite mest mulig om det utdanningsprogrammet du besøker på forhånd, både på skolens hjemmeside og www.vilbli.no.

NB: Du som skal besøke avdelinger som Bygg- og anlegg eller Teknikk- og industriell produksjon bør ta med deg arbeidstøy el.lign.

Velkommen til den videregående skolen i Buskerud hvor elevene trives aller best.

Publisert 4. juli 2013, oppdatert 4. juli 2013.