Photografia UB konkurrerer med kreativ logo

Ungdomsbedrift på MK er nominert til pris i kategorien logo i Norgesmesterskapet for studentbedrifter.

Det er ungdomsbedriften Photografia UB som skal forsvare skolens ære i NM for ungdomsbedrifter i år. Den består av seks jenter på Vg2 Medier- og kommunikasjon ( èn var ikke tilstede da bildet ble tatt). De tilbyr tjenester innen foto, grafiske produkter og kortfilm.

De gikk av med seieren i kategorien logo i Fylkesmesterskapet for studentbedrifter, som er årets høydepunkt for elever som jobber med UB. Ni videregående skoler fra Buskerud var representert på fylkesmessa - med 320 elever i 67 Ungdomsbedrifter.

Jentene skal delta på premieutdeling på Lillestrøm varemesse 25. april. De er garantert 1., 2.,eller 3. plass.
:

Publisert 22. april 2013, oppdatert 4. juli 2013.