IKT-Yrkesmesse 22. januar

For andre gang vil det bli arrangert IKT-Yrkesmesse ved skolen.

• Av Else Dahl

Det er Vg2 IKT-servicefag her ved Åssiden vgs. som står bak arrangementet. Skolen har hele 3 klasser på IKT-Servicefag, og er alene om å ha denne linjen i Drammensregionen.

- Et slikt arrangement er med på å belyse IKT-servicefaget og samtidig knytte skole og næringsliv tettere sammen. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra bedrifter med hensyn til praksis-elever og lærlinger nå, sier faglærer Robert Seibt. - Etter mye arbeid inn mot bedriftene har vi klart å arrangere en ren IKT YRKESMESSE. Dette vil være en av flere faktorer som gjør at faget blir lagt merke til og at vi får et godt samarbeid med næringslivet.

Ulike IKT bedrifter, samt Forsvaret, høyskole, opplæringskontor og opplæringssektoren kommer til å være representert.

- Elevenes stands vil inneholde deler av det som de i hovedsak har jobbet med i PTF så langt i skoleåret. De 3-4 prosjektene vil være godt dekkende for læreplanen.
Vi håper og tror at både publikum og dere som aktører blir positivt overrasket over faglig innhold og kvalitet med det bidraget elevene på IKT-linja vil representere, sier Seibt.

Arrangementet er 22. januar kl 09.00-13.00 i gymsalen i bygg A ved Åssiden vgs.

Publikum:

-Alle vg1 elever i Buskerud Fylke er hjertelig velkommen
-Messa er for øvrig åpen for andre IT interesserte

Publisert 4. juli 2013, oppdatert 4. juli 2013.