Gleder oss til lærlingplass og jobb!

Francesca Gallipoli og Jeanette Evju Gislegård har klare planer etter å ha fullført Vg3 interiør.

  • Av Else Dahl

Francesca (til høyre på bildet) og Jeanette har fått full uttelling for interiør-utdannelsen sin, og er storfornøyd med å ha fått henholdsvis lærlingplass og jobb.

Jeanette Evju Gislegård forteller at hun har fått jobb på Studio Sigdal/Kongsberg Interiør. - Jeg skal tegne kjøkken for Sigdal kjøkken. Jeg skal jobbe mest med prosjekter, hvor man konkurrerer med andre aktører på markedet ang. et anbud, og det er om å gjøre å gi det laveste tilbud per kjøkken innen en gitt tidsfrist. Her må man regne helt ned på de minste ting i forhold til kostnad. Dette kan dreie seg om alt fra 4 til 100 kjøkken om gangen. Om man får prosjektet, kommer gjerne alle som har kjøpt leilighetene og skal forandre på hvert kjøkken, og jeg kan da bli sittende med 100 kunder som skal tilpasse kjøkkenet sitt. Tegningen foregår i "Winner". Jeg skal også jobbe litt med andre ting, som å betjene kunder som kommer i butikken, privatkunder osv. Jeg har fått jobb i hjembygda mi, og har bare et kvarter til jobb! Jeg gleder meg til å starte! sier hun.

Francesca Gallipoli har fått lærlingplass hos en interiørarkitekt i Oslo, - Jeg kommer til å hjelpe til med å tegne opp diverse tegninger i tegneprogrammet "Archicad". Archicad kommer jeg til å lære over ulike kurs, der jeg regner med å være fullt utlært i løpet av et par år. Når jeg er fullt utlært i tegneprogrammet, satser jeg på å få meg en heltidsjobb innenfor dette, forteller hun.

 

Her kan du se bilder fra noen av de prosjektene hun har arbeidet med på Vg3 Interiør:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publisert 4. juli 2013, oppdatert 4. juli 2013.