Går flere veier for å markedsføre ungdomsbedriften sin

Nå er også flere ungdomsbedrifter på MK godt etablert. Blant dem er Photografia UB, som skal markedsføres med selvlaget reklamefilm.

  • Av Else Dahl

Ungdomsbedriftene på medier og kommunikasjon tilbyr ulike tjenester innenfor foto, grafisk design, film, plakater, brosjyrer, visittkort, logoer, innbydelser, takkekort, film, bilder og websider. Avdelingen har lang erfaring med å benytte ungdomsbedrifter som pedagogisk metode.

Photografia UB består av seks jenter som går andre året på MK. Bedriften tilbyr tjenester innen foto, grafiske produkter og kortfilm. Jentene har så langt gjort flere oppdrag både i forbindelse med skolen og privat. De har bl.a. laget plakat, tatt matbilder for en ungdomsbedrift på restaurant- og matfag og hatt et privat oppdrag med å ta julebilder.

Ida Kathrine Hansen forteller at de så langt er fornøyd med oppdragsmengden, siden de fortsatt er i startfasen. De er allikevel opptatt av å markedsføre bedriften sin på ulike måter, og i tillegg til å lage brosjyre, er de derfor i gang med å lage en reklamefilm til dette formålet. Bildet viser den kreative gjengen mens de er i full gang med dette!


Publisert 4. juli 2013, oppdatert 4. juli 2013.