Fullt hus fra dag en!

I år møtte nesten 1150 elever fordelt på 74 klasser til skolestart mandag 20. august. I tillegg sto mange elever på venteliste.

Søkningen til skolen er som vanlig høy og samtlige VG1-kurs har oversøkning også i år. - Selv om ikke alle som står på ventelisten er reelle søkere, viser ventelistene at Åssiden er et populært valg, forteller rektor Dag Siljan.

I tillegg til ungdomsklassene skal mange voksne elever også starte i løpet av denne uka. I år vil det være hele 10 voksenklasser på Åssiden, noe som tilfører skolemiljøet 200-300 voksne elever.

Hurra for deg!
- Vår kjære rektor fyller 60 år i dag, fortale tidligere elevrådsleder Ingerid Borge-Aaserud og sørget for at samtlige elever sang bursdagssang for fulle lunger for en tydelig fornøyd rektor Dag Siljan.

Det er for øvrig siste året at elevene tas i mot i den gamle gymsalen i A-bygget. Bygningen skal totalrenoveres og arbeidet skal starte dette skoleåret.

Vi ønsker alle lykke til med skolestarten!

Publisert 4. juli 2013, oppdatert 4. juli 2013.