Åssiden i nøkkelroller i operaforestilling

Til helgen settes det kjente Les Misérables opp på Union Scene i Drammen. Åtte ansatte og 45 elever bidrar.

• Av Else Dahl

I tillegg til primus motor Per Arthur Christensen deltar syv ansatte i selve konsertforestillingen. Per Arthur Christensen spiller selv Politiinspektør Javert, er både produsent og boss for hele forestillingen. Eva Beate Dahle, Julia Bradshaw, Eirik Kolstad, Marianne Johansen, Anne Britt Meese, Karin Hansen og Grethe Meijer står på scenen i ulike roller. Marianne Johansen er i tillegg kostymeansvarlig.

Flere elevprosjekter
Bygg- og anleggselever skal bygge scene-stillasjen for koret, det er Vg2 tømrer (2BYD) som på denne måten får praktisk og virkelighetsnær opplæring. I tillegg er elever fra medier og kommunikasjon involvert gjennom at bruke prosjektet som grunnlag for prøveeksamen fredag 5. april. Det blir pressekonferanse for klassene med Per Arthur og Marit Sehl, som er musikalsk ansvarlig for forestillingene.

Om forestillingen
Tilsammen bidrar over 120 lokale talenter i konsertoppsetningen av Les Misérables på Union Scene lørdag 13. – og søndag 14. april. Du kan lese mer på forestillingens Facebook-side her: http://www.facebook.com/LesMiserablesUnionScene#!/LesMiserablesUnionScene

Drammen operakor har regelmessige øvelser på Åssiden vgs, og heldige ansatte som jobber på kvelden i bygg G har lenge kunne nyte lyden av flygel og operakor. Vi unner oss litt egenreklame på korets vegne: billetter fås kjøpt på www.unionscene.no og på telefon 32 04 59 00. Og tar du med deg hele familien, er prisen kun kr. 500,-

Lykke til med forestillingen!

Publisert 4. juli 2013, oppdatert 4. juli 2013.