Vinklubben Bacchus på fireretters

Ungdomsbedriften Mias Disipler UB hadde ansvaret for den årlige festmiddagen som skal kombinere vin og mat.

  • Av Ann-Mari Henriksen

- Dette er en tradisjon gjennom mange år. Vinklubben bestiller med middag hvor vi lager menyforslag som klubbens medlemmer tar stilling til. Dette er mennesker som er ekte interesserte i vin og som har stor kompetanse innen området. Hensikten er å kombinere vin og mat. Drikkevarene medbringes av klubben, forteller avdelingsleder Asle Nerhagen som har søkt ambulerende skjenkebevilling for arrangementet.

Omtrent 40 gjester deltok i middag som Mias Disipler UB gjennomførte under kyndig ledelse av faglærer Siri Martinsen.

 

Menyen var omfattende:

Røket laks, tartarsaus, posjert egg på loff
Juve y Camps Brut Nature 2007

---

Kremet skalldyrsuppe med blåskjell
Brocard Chablis Pierre de Prehy 2009

---

Ytrefilét av okse, rødvinssaus, ovnsstekte grønnsaker og røstipoteter
Montecillo Crianza 2008

---

Panna cotta med pasjonsfrukt coulis
Tenuta Cantagallo Vin Santo 2006


Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.