Storeslem i Full Fashion

Frisørelever fra Åssiden tok med seg både første-, andre- og tredjepremie i Buskerudmesterskap for VG2-elever.

Buskerudmesterskap ble gjennomført søndag i uke 10. - Det ble en meget god dag for oss! Vi stilte i to disipliner og vant begge, forteller faglærer Linda Eren Stengelsrud stolt.

- Vi fikk første-, andre- og tredjeplass i kategorien Full Fashion dame. I denne disiplinen var det Thea Valvik vant. Seier ble det også i klassen for selskapsfrisyre. Her var det Alice Karlsen som vant. Hun brukte en levende modell som skal gå hos oss til neste år, sier Linda Eren Stengelsrud.

Konkurranser inspirerer
Frisørelevene har aldri tidligere deltatt i så mange konkurranser for dette skoleåret, for eksempel i Norgesmesterskap. Dette gir relevant erfaring og rutine i forhold til å jobbe under tidspress.

Vi gratulerer!

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.