Premiert i fylkesmesse

Ungdomsbedrifter fra to avdelinger sørget for seks premier i fylkesmessa i Telemark.

  • Av Ann-Mari Henriksen

 

Fylkesmessen for ungdomsbedrifter i Buskerud, Telemark og Vestfold ble gjennomført i Skienshallen i uke 13. Elever fra medier og kommunikasjon vant hele tre førstepremier: logo, brosjyre og reklamefilm. Bedriften Radio Filter UB (bildet) fikk alle prisene. Reklamefilmen kan du se her!

 

Premier til matfagbedrifter
Også ungdomsbedrifter på restaurant- og matfag tok med seg premier hjem. De vant både første og andrepremie i den prestisjefulle gastronomikonkurransen. I gastronomisk produkt ble det 1. premie til Idefix UB og andreplass til Bakverk og Søtsaker UB. I tillegg fikk Idefix UB andrepremie for beste brosjyre, og brosjyra hadde en ungdomsbedrift på medier og kommunikasjon produsert.

 

Om arrangementet
Totalt deltok 700 ungdommer fra videregående skoler i Buskerud, Telemark og Vestfold deltok i konkurransen. Fra Buskerud deltok 62 ungdomsbedrifter fra sju videregående skoler. Åssiden var representert med syv UB'er fra medier og kommunikasjon og fem UB'er fra restaurant- og matfag.

 

Fire av ungdomsbedriftene fra de tre fylkene går nå videre til NM som arrangeres på Lillestrøm i begynnelse av mai. Les mer om Ungt entreprenørskap (UE) her!


Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.