Nominert til beste film i nasjonal filmfestival

Caroline Enevoldsen i VG2 på medier og kommunikasjon er nominert til beste dokumentarfilm. Her kan du se filmen.

  • Av Ann-Mari Henriksen

- Filmen "Ankomst, Avskjed" handler om Annet Stryken som er smågrisprodusent. Hvert år tar hun imot tusenvis av små, søte grisunger. Vi får et innblikk i hennes hverdag som grisebonde, om daglige gjøremål og koselige opplevelser fra fjøset. Men tilværelsen som "jordmor" er ikke bare idyll - for uansett hvor søte grisungene er, så skal de til slutt ende opp som mat, forteller Caroline Enevoldsen.

- Så kort fortalt tar filmen min for seg kontrasten mellom liv og død - og hvordan Anette Stryken stiller seg til grisenes skjebne og fremtid som mat for oss mennesker.

Filmen kan forresten ses på: http://p3.no/filmpolitiet/2012/03/ankomst-avskjed/ hvor en også kan stemme på filmen og hjelpe meg i å muligens vinne publikumsprisen, forteller Caroline Enevoldsen.

 

Om Amandus festival
Amandusfestivalen foregår i denne uken på Lillehammer. - Sammen med de andre nominerte blir vi fraktet i egen buss opp til Lillehammer på tirsdag. Det blir en fullstappet program med takketalekurs, festivalkroer og konserter, omvisning på "Den norske filmskole" og kurs med NFI før det hele avsluttes med prisutdelingsshow torsdag, avslutter Caroline Enevoldsen.

 

Vi ønsker Caroline og resten av gjengen på MK lykke til og oppfordrer alle andre til å gi sin stemme til denne nydelige dokumentarfilmen!


Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.