NRK-TV på Åssiden

NRK ved Puls-redaksjonen har vært på Åssiden for å lage en sak om psykisk helse hos ungdom i uke 6.

Det er NRK-journalist Arild Opheim som lager en sak på forebygging av psykiske helseplager for ungdom. Innslaget tar utgangspunkt i opplegget som heter VIP, dvs "Veiledning og Informasjon om Psykisk helse hos ungdom" og hvordan dette gjennomføres i skolen. En psykiatrisk sykepleier ble fulgt gjennom hennes dag på Åssiden vgs og en klasse medier- og kommunikasjonselever ble intervjuet.

- VIP ble gjennomført ved skolen vår første gang skoleåret 2004/2005 og deretter hvert skoleår med unntak av skoleåret 2010/2011. Dette året kunne ikke helseforetakene/spesialisthelsetjenesten stille med nok folk, forteller spes. ped. ansvarlig Rønnaug van der Meer.

Etter planen skal innslaget sendes i uke 9, det vil si mandag 27. februar.

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.