Minnemarkering fredag 19. august

Sommerens terrorhandlinger vil påvirke oppstarten av skoleåret på Åssiden vgs.

– Ingen av Åssidens elever er skadet eller omkommet. Det er heller ingen av våre elever som var deltakere i leiren på Utøya under selve tragedien. Likevel er det mange ved vår skole - både ungdom og voksne - som er indirekte berørt av sommerens terrorhandlinger, forteller rektor Dag Siljan.

Alle ansatte skal få en gjennomgang av hvordan de best kan hjelpe elevene med å fordøye de sterke inntrykkene på første felles planleggingsdag.

Det skal gjennomføres en felles minnemarkering for samtlige elever og ansatte fredag 19. august kl. 10.00. I tillegg skal alle klasser gjennomføre en samling for å tenne lys og snakke om det som har skjedd. Elevsamtaler vil også kartlegge om enkeltelever har behov for spesiell oppfølging i etterkant av katastrofen.

Foreldre kan ta kontakt
- Vi oppfordrer foreldre til å ta direkte kontakt med skolen dersom deres ungdom trenger spesiell oppfølging, forteller Dag Siljan.

En samlet oversikt over telefonnummer til kommunens kontaktpunkt for de berørte fra terrorhandlingene finner du her!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.