Lærerikt norgesmesterskap

Med en 5. plass som beste plassering i NM for frisørelever i tillegg til mye opparbeidet konkurranseerfaring, er elever og lærere godt fornøyd.

- NM forrige helg var en veldig fin opplevelse for alle oss. En 5. plass i dameklassen av 51 deltagere og 9 plass i herre med 19 deltagere (bildet). I tillegg fikk elevene fra Åssiden en 5. plass i lagkonkurransen. Det er vi veldig godt fornøyd med! Alle jentene gjorde en strålende innsats og var godt fornøyd. Det var totalt sett en topp dag som gav masse inspirasjon og motivasjon til å jobbe videre i opplæringen av faget og ikke minst mot Buskerud mesterskapet som er 11. mars. Det er viktig med konkurranseerfaring for å kunne gjøre det bra når presset er stort, forteller faglærer Linda Eren Stengelsrud.

11 elever skal delta i det kommende Buskerudmesterskapet, vi ønsker lykke til med forberedelser og gjennomføring av konkurransen i mars.

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.