Krenkende ord utløste konflikt

Det oppsto håndgemeng mellom elever i uke 38.

Det oppsto håndgemeng mellom to – etter hvert fire – gutter i kjelleren i A-bygget. Tre av ungdommene er elever ved skolen. Politiets forebyggende enhet ved Kari Benjaminsen var allerede på et møte i skolen og bisto umiddelbart. To av guttene ble sendt til legevakt.

Politiet var allerede kjent med konflikten etter en hendelse i sentrum forrige helg. Opprinnelsen til denne alvorlige episoden skal være bruk av krenkende ord og uttrykk/nettmobbing.

Forholdet vil bli anmeldt og elevene som var fysisk involvert vil få bortvisning ihht skolereglementet. – Dette tar vi svært alvorlig. Vold aksepteres overhodet ikke i skolesamfunnet. En slik episode minner oss også om at ubetenksom bruk av krenkende ord og uttrykk ofte er starten på store konflikter, understreker rektor Dag Siljan og forteller at det vil bli jobbet tett i elevmiljøet fremover.

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.