Intensivkurs før høsteksamen

Omtrent 35 elever som har strykkarakter i matematikk eller naturfag fra VG1 er invitert til intensivkurs.

Som kjent fører strykkarakterer til at elevene ikke vil gå ut av skolen med komplett kompetansebevis eller vitnemål. Det er også vanskeligere å få læreplass for elever med strykkarakterer.

For å få flest mulig til å gjennomføre med bestått skal Åssiden videregående skole tilby opplæring til elever som har rett til ny eller særskilt eksamen, og som har meldt seg opp til eksamen i disse fagene høsten 2011. Denne opplæringen er helt gratis for elevene.

Kurset foregår:

- Skolens lokaler (A-bygget)

- Tirsdager i uke 41 – 45, oppstart tirsdag 11. oktober

- Klokka 14.00 – 18.00

Forventninger til elevene
Kurset går over fem tirsdager med undervisning fra kl. 14.00 – 16.00 i skolens lokaler (A-bygget). Det er obligatorisk frammøte for elever som får tilbud om plass. Elevene må også forplikte seg til å følge regler som gjelder for høstskolen, for eksempel møte tidsnok, ha med lærebok, kalkulator eller annet nødvendig utstyr. Det blir servert et gratis måltid hver kursdag.

Faglærere for dette opplegget er Kari Lannerstedt og Hanne Beate Hilsen, begge realfaglærere ved Åssiden vgs.

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.