Intens forberedelse til NM

For første gang deltar ni elever fra Åssiden i Norgesmesterskap for VG2 elever i frisørfaget.

- Det er første gangen vi skal delta i et Norgesmesterskap. Etter flere gode Buskerudmesterskap er det gøy å prøve seg på en ny arena. Det er i alt ni jenter som skal delta på NM for VG2 elever, Pivot Point Cup. Dette skjer under bransjedagen for frisører 4. februar, forteller faglærer Linda Eren Stengelsrud.

Åtte av Åssidens elever skal delta i disiplinen Street Fashion dame og en elev deltar i Street Fashion herre. - Elevene har vært kreative og det er tydelig å se de koser seg med denne typen arbeid, dette blir spennende. Det er generelt mye å se på for alle som er interessert i hår, sier Linda Eren Stengelsrud. Arrangementet foregår i Oslo kongressenter.

Om konkurransen
Pivot Point Cup er en konkurranse for elever som går VG2 frisørfag på videregående skole i hele landet. Konkurransen arrangeres sammen med NM i frisering, make-up og negledesign. Frisørelevene kan delta i tre forskjellige klasser:

- Street Fashion dame
- Street Fashion herre
- Langthårsoppsetting

Det er individuell premiering i tillegg til en vandrepokal i alle tre klassene til det beste laget totalt sett. Les mer her!

Vi ønsker lykke til!

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.